Skip to content

Prettige kennismaking
Steeds meer bedrijven, maar ook particulieren, doen voor hun evenementen en festiviteiten een beroep op de jarenlange ervaring van Creations Party Verhuur, als het gaat om de verhuur van alle mogelijke soorten party- en horecabenodigdheden. Met deze site willen wij u een beeld geven van de mogelijkheden van Creations Party Verhuur.
Wij zijn al een geruime tijd actief als verhuurder voor party- en horecabenodigheden. Doordat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe producten en toepassingen groeit ons assortiment met de dag. Wat u ook van plan bent, schakel met een gerust hart Creations Party Verhuur in.

Prijzen
Op onze website kunt u alle artikelen met prijzen vinden. De prijzen exclusief BTW vermeld op onze website zijn voor het gebruik van 1 dag. Voor huur voor langere termijn kunt u het beste even telefonisch contact opnemen, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. De artikelen kunnen in overleg met ons 1 dag van tevoren worden afgehaald en 1 dag na gebruik worden geretourneerd. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Service
Bij een modern verhuurbedrijf gaat het niet alleen om de verhuur van losse goederen, maar ook om specialisme en service. Creations Party Verhuur de gehele op- en afbouw op de locatie zorgvuldig uitvoeren naar uw wensen. Neem hierover contact met ons op.

Transport en logistiek
Al onze artikelen worden op zeer economische wijze verpakt en vervoerd. Wij maken veelvuldig gebruik van rolcontainers, flight-cases, stapelkratten, beschermhoezen etc. om de goederen gemakkelijk en schadevrij te kunnen vervoeren. De grotere artikelen zijn voorzien van wieltjes zodat deze overal op een snelle manier afgeleverd kunnen worden.
Voor afhalen van kleinere bestellingen kunt u ons magazijn gemakkelijk bereiken. Uw bestelling staat voor u gereed en wij helpen u graag met inladen. Er is voldoende vrije parkeerruimte. Voor bepaalde goederen geldt dat u deze niet zelf kunt afhalen maar dat deze alleen bezorgd
kunnen worden.

Hygiëne
Bestek, servies, porselein en glaswerk worden verpakt in emballagekratten en zijn gereed voor gebruik. Het is ook mogelijk om het gehuurde servies, bestek en glaswerk VUIL retour te geven. Dit kan u op locatie een hoop werk uit handen nemen. Voor prijzen en informatie, neem contact met ons op

Catering
Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van horecabenodigdheden, maar wilt u uw gasten ook culinair verrassen, dan kunt u een beroep doen op onze catering partner. We brengen u graag in contact.

Dranken
Zelfs de inhoud van de glazen kunt u aan ons overlaten. Diverse soorten vaten bier, frisdrank en wijnen kunt u bij ons mee bestellen. De dranken zijn onder voorbehoud van voorraden en prijswijzigingen en kunnen eventueel gekoeld geleverd worden. Voor prijzen en informatie neem contact met ons op.

Kan ik dranken vol retour geven?
Een derde van de bestelde dranken in onaangebroken en onbeschadigde originele verpakkingen kunnen worden geretourneerd. Lege flessen zonder statiegeld worden niet retour genomen. De dranken zijn onder voorbehoud van voorraden en prijswijzigingen.

Vragen?
Het is natuurlijk mogelijk dat u een artikel wenst dat niet op deze site voor komt.
Informeer dan even bij ons. Wij breiden ons assortiment steeds uit en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kunnen u vaak toch van dienst zijn.

Pak gerust de telefoon en bel: 0515 781 517 (4-hospitality.nl). Of stuur ons een e-mail.

Back To Top