Een goed feest begint bij Creations Party Verhuur

Alles wat u nodig heeft voor een verjaardagsfeestje of alle benodigdheden voor een groot evenement, wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Veel zakelijke en particuliere klanten doen voor hun evenementen en festiviteiten een beroep op de jarenlange ervaring van Creations Party Verhuur. Flexibiliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop. Of het nu gaat om een paar statafels

Op onze website vindt u een overzicht van onze huurartikelen met de huurprijs voor 1 dag excl. BTW. U kunt de artikelen uiteraard voor meerdere dagen huren. In dat geval betaalt u 15% van de huurprijs voor elke extra dag. Het is op dit moment nog niet mogelijk om rechtstreeks op de site artikelen aan te klikken om te huren. Neem daarom even contact met ons op als u een keuze gemaakt heeft.

Wij breiden ons assortiment bijna dagelijks uit en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Onze internetsite wordt daarom continu bijgehouden en daar vindt u dan ook onze nieuwste artikelen.
Mocht een artikel niet op onze site voor komen of u kunt het niet vinden, pak gerust de telefoon en bel: 0515 781 517 (4-hospitality.nl). Of stuur ons een e-mail.

 

Creations is partner van en gevestigd bij 4 Hospitality.
4-hospitality.nl, uw inspiratie in gastvrijheid.

Resultaat 1–16 van de 526 resultaten wordt getoond